Bestellen & betalen

Ben jij helemaal verliefd geworden op een item van Lots by Lott? En moet dit item binnen een paar dagen in de kast hangen? Neem dan de volgende stappen: 

Selecteer de items

Als jij uitgekozen hebt welke items jij graag wil hebben, kun je ze in je winkelmandje stoppen. Als je dit doet kom je in een keuzemenu. Geef hier aan welke maat je wilt hebben. Als je dit hebt ingevuld, beland het product in jou shoppingbag. Let op: het product wordt pas voor jou gereserveerd als je naar het betaalproces gaat.

Controleren

Als je klaar bent met het selecteren van de items, kun je op jou shoppingbag klikken. Hier krijg je nog een overzicht van wat je allemaal in je shoppingbag hebt gestopt. Als je helemaal tevreden bent, klik dan op betalen. 

Gegevens 

Als je op betalen hebt geklikt krijg je de vraag waar we het pakketje naartoe mogen sturen. Vul hier je gegevens in. 

Betalen 

Bij Lot’s by Lott kun je 100% veilig betalen doormiddel van iDeal. 

Levertijden 

Als je voor 17:00 uur besteld, dan wordt het pakketje diezelfde dag nog verzonden. Het pakketje is dan de volgende werkdag bij jou. De bestellingen vanaf vrijdagmiddag 17:00 uur en het weekend geldt een levertijd van maximaal 3 werkdagen. 

Verzendkosten 

De verzendkosten zijn €4,95. Bij een aankoop vanaf €60,00 worden er geen verzendkosten berekend.

Betalen

Als je alles hebt ingevuld, is het tijd om te betalen. Bij Lots by Lott kun je 100% veilig betalen door middel van iDeal. Heb jij een kortingscode ontvangen? Dan kun je deze invullen voordat je verder gaat met betalen.